Engelsiz Yaşam Merkezinin Temeli Atılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezinin temeli 3 Kasım Perşembe günü atılıyor. Yenigün Mahallesi’nde bulunan bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek projenin saat 14.00’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Toçoğlu, seçim vaatleri arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Engelsiz Yaşam Merkezi Hayırlı Olsun
Başkan Toçoğlu, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projede daha çalışmalarımızı başlatmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hamdolsun şehrimize neyin sözünü verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Kısa süre önce ihalesine çıktığımız Engelsiz Yaşam Merkezimizin de temelini hep birlikte atacağız. Engelsiz Yaşam Merkezimiz hem engelli kardeşlerimiz hem de engelli yakınları için önemli bir işlev görecek. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Eğitim ve Bakım Hizmetleri
Başkan Zeki Toçoğlu, “Merkezimizin içerisinde spor salonu, eğitmen sınıfları, sosyal çalışmacı odaları, yemekhane, mutfak ve dinlenme odaları bulunacak. Burada 0-20 yaş grubundaki engellilerimize dönük eğitimler ve bakım hizmetleri gerçekleştirilecek. İnşallah merkezimizdeki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayıp şehrimize kazandıracağız. Bu vesileyle 3 Kasım Perşembe günü 15 Temmuz Bulvarı üzerinde (Eser Okulu mevkii) gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.