Kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen şehrin ilk Engelsiz Kafesi Sakaryalıları ağırlamaya devam ediyor. Kafe’de çalışan engelli vatandaşlar hayatı paylaşmaya engel olmadığını her yeni gün misafirlere tekrardan hatırlatıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Engelsiz Kafe vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor. İşletmeciliği Beyazay Derneği tarafından üstlenilen kafenin engelli çalışanları misafirlere hayatı paylaşmaya engel olmadığını her gün yeniden hatırlatıyor. Hizmete alındığı günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirten İşletmeci Ferruh Kaledibi, tüm Sakaryalıları Engelsiz Kafe’ye beklediklerini ifade etti.

Engelsiz Kafe’ye Davet
Kaledibi, “Engelsiz Kafe, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve işletmeciliğini Türkiye Beyazay Derneği’nin üstlendiği bir projedir. Engelsiz Kafe; engellilerin rahatlıkla ulaşabildiği, sosyal alana katılabildikleri ve en önemlisi özel gereksinimi olan arkadaşlarımızın çalışıyor olduğu örnek bir mekandır. Bilindiği üzere açılışımızı 1 Aralık tarihinde gerçekleştirmiştik. Halkımızın o günden bu yana yoğun bir ilgisi var. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu ilgi artacaktır. Tüm Sakaryalıları Engelsiz Kafe’ye bekliyoruz” diye konuştu.