Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem kayıtları başladı. 2 Eylül Cuma gününe kadar sürecek kayıtların ardından dersler 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem kayıtları başladı. 22 Ağustos Pazartesi günü başlayan kayıtlar 2 Eylül Cuma günü sona erecek. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, tüm engellileri Sosyal Gelişim Merkezi ile tanışmaya davet etti.

Engelsiz Hobi Kurslarına Davet
Kayıtlarla ilgili bilgiler veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelsiz Hobi Kurslarımızda kayıtlarımız 22 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başladı. Yeni dönemde de çeşitli branşlarda nitelikli eğitimlerimiz kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Kayıtlarımız 2 Eylül Cuma günü sona erecek. Ardından 19 Eylül Pazartesi günü de eğitimlerimiz başlayacak. Tüm engelli kardeşlerimizi Engelsiz Hobi Kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

426 Öğrenci
Yüce açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Engelsiz Hobi Kurslarımızı engelli kardeşlerimizin sosyal hayata tutunmaları adına çok önemsiyoruz. Burada aldıkları eğitimler günlük yaşantılarında da işlerini kolaylaştırıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl 426 engelli kardeşimiz bizimle birlikteydi. Bu yıl sayının artacağını düşünüyoruz. İnşallah bu çağrımız herkese ulaşır. Bu anlamda Engelsiz Hobi Kursları ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da 281 88 05 (dâhili: 3737) nolu telefonunu arayabilirler.”