Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Hobi Kurslarında karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne töreni katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Hobi Kurslarında karne heyecanı yaşandı. Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta düzenlenen karne törenine Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris ve Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, aileler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Hayatı paylaşmaya engel yok
Program öğrencilerden oluşan müzik grubunun müzik şöleniyle başladı. Müzik şöleninin ardından gerçekleştirilen karne töreni katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Yılsonu karnelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Hayatı paylaşmaya hiçbir engelin olmadığı bir kez daha gözler önüne serildi. Yapılan açıklamada, engelsiz hobi kurslarının yeni dönemde de devam edeceği ifade edildi.