Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi, Almanya’da engelliler üzerine faaliyetlerde bulunan GWW kurumu yetkililerini misafir etti. SGM’de engellilere dönük gerçekleştirilen çalışmalar misafir heyetin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Gelişim Merkezi yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda merkezin son ziyaretçileri Almanya’da engelliler üzerine faaliyetlerde bulunan GWW Kurumu yetkilileri oldu. GWW Başkanı Andrea Stratman ve beraberindeki heyet SGM’de incelemelerde bulunarak; engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgilendirildi. Görüşmede ortak proje ve çalışmaların yapılabileceği fikri de öne çıktı.

Ortak Projeler
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Almanya’da engelliler için faaliyet gösteren GWW Kurumu Başkanı Stratman ve beraberindeki heyeti merkezimizde misafir ettik. Yaptığımız çalışmalar ile ilgili kendilerine bilgiler sunduk. Merkezimiz ile birlikte ilerleyen süreçte ortak projeler ve çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Merkezimizi ziyaretlerinden dolayı Sayın Stratman ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.