Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen balık tutma etkinliğine katılan engelli vatandaşlar, aileleriyle keyifli bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle, engelli vatandaşlar Okçular Baraj Gölü’ne olta attı.  Kent Meydanı’ndan Kaynarca’ya hareket eden engelli vatandaşlar ve yakınları, kendileri için hazırlanan etkinlik alanında keyifli bir gün geçirdi. Aileleri ile birlikte oltalarını baraj gölüne bırakan engelli vatandaşlar, hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Ailelerden Büyükşehir’e teşekkür
Düzenlenen programın ardından açıklamalarda bulunan engelli annesi Nurdan Türk, “Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği etkinlikler bizler ve yavrularımız için çok önemli bir moral kaynağı. İnşallah bu programlar sürekli devam eder. Bizlere gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise engellilerin sosyal yaşam ile etkileşimlerini daha da artıracak faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.