Büyükşehir Belediyesi Engelli Güz Dönemi Hobi Kursları için kayıtlar devam ediyor. Okuma, yazma ve işaret dili eğitimlerinin yanı sıra engellilerin el becerilerini geliştirici programları da içeren kurslar, Eylül ayı sonunda başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde açılacak Engelli Güz Dönemi Hobi Kursları için kayıtlar devam ediyor. Okuma Yazma, İşaret Dili, Takı Tasarımı, Değerler Eğitimi, Halk Oyunları, Müzik / Koro, Resim, Ritim, Masa Tenisi, Pilates, Jimnastik, Step, Diksiyon, Bağlama ve İngilizce branşlarında verilecek eğitimler, Eylül ayı sonunda başlayacak. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada programlara yaklaşık 200 başvurunun yapıldığı belirtilerek; ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşların Sosyal Gelişim Merkezi’nin 281 88 05 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alabileceği ifade edildi.