Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bowling turnuvasına katılan engelli vatandaşlar turnuvada ilk gün heyecanını geride bıraktı. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen ‘Engelleri Yıkalım Bowling Turnuvası’nda ilk gün müsabakaları geride kaldı. Serdivan AVM’de gerçekleşen ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’nin ilk atışı ile başlayan turnuvaya engelli vatandaşlar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. 4 bölümden oluşacak olan turnuvanın ilk günü oldukça renkli görüntülere de sahne oldu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Turnuvanın ikinci randevusu 4 Mart Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecektir” denildi.