‘Evde Hayat Var!” hikaye yarışmasında kazananlar ödülleri ile buluştu. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “Hayalleri ile kelimelere yön veren, en güzel vakitlerinde kaleme, kağıda ve kitaba sarılan öğrencilerimiz inşallah gelecekte de ülkemizi ve şehrimizi başarılarıyla gururlandıracaktır. Evde kalmanın üretmeye engel olmadığını en güzel şekilde kanıtlayan kardeşlerimizin hikayelerini Büyükşehir Belediyemizin kütüphanesine yeni bir eser olarak kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ‘Evde Hayat Var’ hikâye yarışması kazananlarına hediyelerini takdim etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın karantina sürecini fırsata çevirmek adına ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Evde Hayat Var’ hikâye yarışmasında dereceye giren yarışmacıları tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, başarılarının devamını temenni ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Evde kalmak üretmeye engel değil
‘Evde Hayat Var’ yarışmasına katılan tüm öğrencileri tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Evde kaldığı süreci en güzel şekilde değerlendirerek içinden geçenleri yazıya döktünüz. Okuyan ve düşünen, yaşadıklarına dair duygularını yazıya döken gençlerimizi görmek geleceğe dair olan umutlarımızı tazeliyor. Hayalleri ile kelimelere yön veren, en güzel vakitlerinde kaleme, kağıda ve kitaba sarılan öğrencilerimiz inşallah gelecekte de ülkemizi ve şehrimizi başarılarıyla gururlandıracaktır. Evde kalmanın üretmeye engel olmadığını en güzel şekilde kanıtlayan kardeşlerimizin hikayelerini Büyükşehir Belediyemizin kütüphanesine yeni bir eser olarak kazandıracağız” dedi.