En güzel hediye SAMEK Satış Merkezi'nde

İlgi her geçen gün artıyor
SAMEK Satış Merkezi’ne gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, Ofis Sanat Merkezi’nde bulunan SAMEK Satış Mağazası’nda, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin geniş ürün yelpazesiyle satışa sunulduğunu belirtti. Bilgin, “SAMEK kursiyerlerimizin ev ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla hizmete açtığımız SAMEK Satış Mağazamız kursiyerlerimize özel olup, onların ürünleri harici herhangi bir ürün satışa sunulmamaktadır” şeklinde konuştu.

Geniş ürün yelpazesi
SAMEK Satış Mağazası’nda şu an 582 adet eserin satışa sunulduğunu aktaran Fuat Bilgin, “Kursiyerlerimizin yetenekleri ve aldıkları eğitimler sonucunda ortaya koyduğu yağlı boya resim, mefruşat, el nakışı, keçe, havlu, kırkyama, vitray, tezhip, ebru, hat, çinicilik ve filografi gibi alanlardaki eserleri satışa sunuyoruz. Kursiyerlerimiz bu sayede ürünlerini satmak için işyeri açma ve işletme gibi maddi açıdan külfetli yollara başvurmak zorunda kalmıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak satış mağazasında satılan ürünlerin hiçbirinden maddi bir kazanç sağlamıyoruz. Yeni dönemle birlikte satışa sunulacak ürün sayımız da artacaktır” dedi.

 

Hediyeniz SAMEK’ten Olsun
SAMEK Satış Mağazası’na ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “Mağazamız açıldığı günden bugüne vatandaşlarımız tarafından ilgi görmekte. İlgilerinden dolayı tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sakaryalı hemşerilerimiz sevdiklerine alacakları hediyeler için mağazamızı ziyaret edebilirler.” ifadelerini kullandı.