Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının son huzur sofralarını Karasu’ya kurdu. Kardeşlik buluşmasına misafir olan Karasulular hep birlikte oruç açtı. Programda ayrıca çocuklar için mini gösteriler de gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Karasu’da sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İlçe Başkanı İshak Sarı ve çok sayıda vatandaş kardeşlik sofralarının misafiri oldu.

Gönül Sofralarının Son Durağı Karasu
Karasu Kent Park’ın ev sahipliği yaptığı program İstanbul Şehzadebaşı Camii İmamı Ercan Çakıroğlu’nun Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Gönül sofralarına misafir olan Karasuluların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu; vatandaşlar ile sohbet etti, çocuklar ile yakından ilgilendi. Okunan ezan ve edilen dualar ile Karasu Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte soludu.

Bayramoğlu’ndan Eşsiz Performans
Yılın son iftar programında son kez sahne alan Hayali Seçkin Bayramoğlu da meddah hikayeleri ile yüzlerde tebessüm bıraktı. Bayramoğlu’nun eğlenceli anlatımına dikkat kesilen çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.