Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri annelerine sürpriz anneler günü kutlaması gerçekleştirdi. Nurcan İris, “Engelsiz Hobi Kursu annelerimiz ile Sapanca’da anneler gününe özel çok güzel bir gün geçirdik. Kahvaltı programımızın ardından yürüyüş gerçekleştirerek doğal güzelliklerimizle iç içe olduk. Tekrardan eli öpülesi annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri annelerine sürpriz anneler günü kutlaması gerçekleştirdi. Sapanca’da gerçekleştirilen etkinlikte kahvaltı ve yürüyüşlerin ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu kutlama mektupları ve hediyeler Engelsiz Hobi Kursu annelerini duygulandırdı.

Duygu dolu anlar yaşandı
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Hobi Kursu annelerimiz ile Sapanca’da anneler gününe özel çok güzel bir gün geçirdik. Kahvaltı programımızın ardından yürüyüş gerçekleştirerek doğal güzelliklerimizle iç içe olduk. Günün sonunda ise öğrencilerimizin annelerine yazmış oldukları mektuplar duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Tekrardan eli öpülesi annelerimizin anneler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.