Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki yolcu duraklarında yapılan bakım, onarım ve temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki yolcu duraklarında yapılan rutin bakım, onarım ve temizlik işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Durak yıkama ve durak bakım onarım ekiplerimiz tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki yolcu duraklarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda yolcu duraklarının ortak kullanım alanı olduğunu ve afiş, reklam, poster, pankart gibi görüntü kirliliği yaratacak malzemelerin yasak olduğunu hatırlatarak vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet bekliyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.