Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Engelsiz Kafe’nin resmi açılış törenine katılan Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, engelli vatandaşlar ile bir araya geldi; mini gösterisi ile izleyenleri büyüledi.

Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Engelsiz Kafe’nin resmi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programın sonunda Dünya Şampiyonu Milli Motosikletçi Sofuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile günün anısına fotoğraf çektirdi. Sofuoğlu ardından Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursları Öğrencileri’ne sürüş keyfi yaşattı. Kenan Sofuoğlu gerçekleştirdiği mini gösterimi ile izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.