Dokunulmadık El KalmayacakDokunulmadık El KalmayacakDokunulmadık El Kalm

Tüm ilçelerde düzenlenecek
Sunumunun devamında katılımcılardan gelen soruları da cevaplayan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin tanıtımını yapıyoruz. Bu sayede belediyelerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında, hangi kurumların yardımcı olabileceği hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Daha fazla vatandaşımıza ulaşma konusunda da istişareler gerçekleştiriyoruz. Konuyla ilgili duyarlılığın artırılmasını hedefliyoruz. Özellikle hayata geçirilen hizmetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başlattığımız bu projeyi tüm ilçelerimizde uygulayacağız” diye konuştu.

Acar ziyaret edildi
Düzenlenen tanıtım toplantısının ardından Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı ve beraberindekilerden oluşan heyet, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet acar’ı makamında ziyaret etti. Kocaali Belediye Başkanı Acar, gerçekleştirilen hizmet tanıtım toplantısının önemine vurgu yaparak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Yapılan toplantının bugün bizler için ayrıca sevindirici katkısı oldu. İnşallah, bundan sonrada hep birlikte Kocaali’de çok güzel projelere imza atacağız” dedi.