Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Hendek Dikmen Yaylası ile devam etti. 16 kilometre uzunluğundaki parkurda doğaseverler keyifli vakit geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri, Hendek Dikmen Yaylası ile devam etti. 16 kilometre uzunluğunda karlar arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşleri 28 Nisan Pazar günü Karasu Denizköy-Sahil Parkuru ile sona erecektir. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.