Büyükşehir Belediyesi Bahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri Akyazı Keremali parkuru ile devam etti. 13 kilometrelik parkurda doğaseverler keyifli vakit geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri Akyazı Keremali parkuru ile devam etti. 13 kilometrelik parkurda keyifli vakit geçiren doğaseverler; kar, doğa ve yeşilin bir arada olmasının tadını çıkardılar. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşleri 7 Nisan Pazar günü Hendek Çiğden Parkuru ile devam edecek. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.