Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Engelliler Doğa Yürüyüşü, Acarlar Longozu Yürüyüş Parkur’unda gerçekleştirildi. Programa katılan engelli vatandaşlar ve yakınları keyifli bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelli Doğa Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Kent Meydanı’nda buluşan engelli vatandaşlar ve aileleri, buradan Acarlar Longozu’na hareket etti. Aileleri ve Büyükşehir personeli eşliğinde Longoz Parkuru’nu tamamlayan engelli vatandaşlar hem doğal güzelliklerin keyfini çıkardı hem de yakınları ile keyifli bir gün geçirdi.

Etkinlikler devam edecek
Etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Şube Müdürü, Nurcan İris, “Gerçekleştiğimiz buluşmalarla engelli vatandaşlarımız hem yeni arkadaşlar ediniyor hem de doğayla tanışıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerimize daha mutlu ve huzurlu bir ortam sunmak için çalışıyoruz. İnşallah, engellilerimizin moral ve motivasyonunu artırıcı etkinliklerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.