Engelliler daha mutlu

Yürüyüşe katılan engellilerden Tuğçe Bozyurt, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirterek, “Bundan önce Büyükşehir Belediyesi etkinliklerinden dalma ve yüzme etkinliklerine katıldık. Bize dalma ve yüzme eğitimi verdiler. Piknikler yaptık. Bu etkinlikler sayesinde farklı yerler görme şansı buluyoruz. Evlerden çıkamayan insanlar olarak Büyükşehir Belediyesi sayesinde evlerimizden çıkıyor, sosyal imkânlardan yararlanıyoruz. Bu etkinlikler sayesinde benim sağlık durumum her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.

Diğer arkadaşlarımızı da bekliyoruz
Etkinlikten ötürü farklı hayvanlar görme şansı yakaladığını kaydeden engelli Zeynep Oruç ve Öznur Yaz ise, “Büyükşehir Belediyesi sayesinde çok güzel bir doğaya geldik. Çok güzel bir organizasyon oluyor. İmkânı olan herkesin bu yürüyüşlere katılmasını tavsiye ediyorum. Bugün dünya yürüyüş günüymüş. Bu vesileyle bu güzel atmosferde tüm insanların dünya yürüyüş günü kutlu olsun” dedi.

Ailelerden teşekkür
Etkinliklerden çok memnun olduklarını kaydeden engelli aileleri ise, “Büyükşehir Belediyesi bizi hiçbir şeyden mahrum bırakmıyorlar. Bu etkinliklerle bizlere moral olan, engellerimizi kaldırmamıza vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.