Doğa Yaşamını Eğlenerek ÖğrendilerDoğa Yaşamını Eğlenerek ÖğrendilerDoğa

Doğa ve İnsan Sevgisi
Selim Gündüzalp ve Harun Burucu tarafından doğa ve insan sevgisi ile ilgili seminerlerin verildiği kampta, gençler aldıkları eğitimlerle doğa ortamında yaşamayı öğrenirken, düzenlenen ‘Ateş Gecesi’ etkinliklerinde aileleri ile buluşarak, edindikleri bilgileri paylaşma fırsatı buldu. Kampı başarı ile tamamlayan tüm öğrencilere, Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı Katılım Belgesi verildi.

Çok güzel ve eğlenceli geçti
Doğada Yaşam ve Gelişim Kampı’nın tamamlanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na hitaben bu yıl öğrenciler kamp anı defterine şunları yazdı: “Bu kampa ilk geldiğimde aslında sıkıcı geçeceğini düşünüyordum; ama düşündüğüm gibi olmadı. Kamp çok güzel ve eğlenceli geçti. İstasyonlara gittik, bilmediğimiz birçok şeyi burada öğrendik. Çeşitli aktiviteler yaptık. Bisikletle gezdik, çadır kurduk. Hele en güzeli ateş gecesiydi; ateş gecesinde hepimiz bir sürü etkinlik yaptık. Kamptaki tüm arkadaşlarla step dansı yaptık. Gece yürüyüşüne gittik; biraz korktuk ama eğlenceli geçti.”

Bol bol eğlendik
“Tatil gerçekten mükemmeldi. Kamp boyunca bol bol eğlendik. Yiyecekler gayet lezzetliydi. Seneye de buradayım. Not: Şınav çekenleri izlemek mükemmeldi.”

Ben burada kalamam demiştim
“Sevgili Başkanım Zeki Toçoğlu! Sözlerime öncelikle size teşekkür etmekle başlayabilirim. Ben çok içine kapanık bir kızdım. Kampa geldikten sonra değiştim; yeni arkadaşlarla tanıştım. Kampa geldiğimde kız arkadaşlarıma, ‘Ben burada kalamam.’ demiştim. Bu kamp bize çok yaradı. Her ne kadar ormandan korksak da…”