Dikmen Yaylası'nda Doğa Şenliği

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız.

Gerçekleştirilen yürüyüşe yaklaşık 200 doğasever katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, yürüyüşlerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini söyledi. İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz doğa yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta ayrı bir mekânda gerçekleştirdiğimiz yürüyüşleri bu hafta Dikmen Yaylası’nda gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz bu yürüyüşlerde gerçekten çok güzel ortamlar yakalıyoruz. Hem sağlıklı yaşama katkı sağlıyoruz hem de ilimizin sahip olduğu güzellikleri görme fırsatı yakalıyoruz. Ayrıca bu yürüyüşlerde çok sıkı dostluklarda kuruluyor. Pazar günleri düzenlediğimiz bu yürüyüşler önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Önümüzdeki hafta Davlumbaz Yaylası’nda olacağız” diye konuştu.

Yürüyüşlerin kalan programı şöyle:
25 Nisan Pazar – Davlumbaz Yaylası / Akyazı
02 Mayıs Pazar – Doğançay Şelalesi / Geyve