Büyükşehir Belediyesi ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarına Dibektaş Caddesi ile devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin metre uzunluğundaki arterde deforme olan asfaltı tamamen kaldırıyoruz. Yağmursuyu ve fiber internet çalışmalarının ardından bölgede asfalt serimine başlanacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen asfalt çalışmaları Adapazarı Dibektaş Caddesi ile devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehir merkezinde bulunan caddelerde dönüşüm Dibektaş Caddesi ile devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde bölgedeki çalışmalarımızı tamamlayarak yenileme projelerimize diğer caddelerimizle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bin Metrelik Arter
Büyükgazi İlköğretim Okulu ve Şeker Mahalle Kapalı Pazar Yeri arasında kalan bölümde kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını belirten Oktar, “Bin metre uzunluğundaki arterde deforme olan  asfaltı tamamen kaldırıyoruz. SASKİ ekiplerimiz de arterde yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirecek. Ayrıca yüksek hızlı internet anlamına gelen fiber kabloları da caddemize yerleştireceğiz. Son olarak asfalt serimi ve çevre düzenlemesinin ardından Dibektaş Caddesi yeni yüzüne kavuşacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.