Daha Hoşgörülü Olmak Zorundayız

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi personeline ramazan erzakı paketlerinin dağıtılmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın tarafından dağıtımına başlanan paketler, belediye personelinde büyük bir memnuniyet yarattı.
Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Öksüzali ile Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Mesut Gökdemir’in de hazır bulunduğu dağıtımda konuşan Osman Aydın, “Bizim inancımıza göre Ramazan ayı, bereket ayıdır. Ramazan ayında birbirimize olan sevgimiz, hoşgörümüz ve yakınlığımız bir kat daha artmaktadır. Bizlere düşen görev birbirimize destek olmaktır, birbirimizin derdiyle dertlenmektir. Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir Hadis-i Şerifi’ni aklımızdan ve gönlümüzden çıkartmamalıyız. Ramazan ayı boyunca dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeliyiz. Büyükşehir belediyesi olarak her yıl düzenli olarak kendi personelimize, memur, işçi, sözleşmeli demeden ve hiçbir ayrım yapmadan sürdürdüğümüz ramazan erzak paketi yardımını bu yılda gerçekleştirmiş bulunmanın sevincini yaşadığımızı da belirtmek isterim” diye konuştu.

Büyükşehir belediyesi tarafından toplam 1345 erzak belediye personeline dağıtılacak.