Cuma İftarı Hendek'te

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında ilçelerde de iftar sofralarını kurmaya devam ediyor. Erenler, Söğütlü, Arifiye, Karapürçek ve son olarak Sapanca’da gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarının altıncısı 3 Ağustos Cuma günü Hendek Muammer Sencer Caddesi Belediye Önünde düzenlenecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bu yıl şehrimizin 11 farklı noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Erenler, Söğütlü, Arifiye, Karapürçek ve Sapanca iftar programlarımıza büyük ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Cuma günü Hendek iftarında vatandaşlarımızı sofralarımıza davet ediyoruz” denildi.