Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Korosu TRT Sanatçısı İlker Gökkaya’nın şefliğinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden oluşan eserleri seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Korosu SGM Konferans Salonu’nda TRT Sanatçısı İlker Gökkaya’nın şefliğinde bir konser verdi. Konsere Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri misafir olurken, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’de salondaki yerini aldı.

Büyük alkış topladılar
Uzun süren hazırlıklar sonucu izleyicilerin huzuruna çıkan SGM öğrencilerine geniş bir orkestra eşlik etti. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden eserlerin icra edildiği konserde koronun performansı veliler ve öğrencilerden oluşan yoğun kalabalıktan büyük alkış aldı. Konser sonunda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce koronun şefliğini üstlenen sanatçı İlker Gökkaya’ya günün anısına çiçek takdim etti.