Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Deveran Aralığı” isimli resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçı Betül Burnaz’ın eserleri 25 Haziran Çarşamba gününe kadar OSM’de sergilenmeye devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Haziran Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Betül Burnaz’ın eserlerinden oluşan “Deveran Aralığı” isimli serginin açılışı gerçekleştirildi. OSM’de düzenlenen açılış programına Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nın yanı sıra çok sayıda kültür sanat dostu katıldı.

Kültür yatırımları artarak devam edecek
Kültür sanat yatırımlarının artarak devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, sanatçı Betül Burnaz’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Programın devamında açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezen Başkanvekili Kılıç, sanatçı Betül Burnaz’dan eserler hakkında bilgi aldı. Ofis Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşan “Deveran Aralığı” akrilik resim sergisi, 25 Haziran Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.