Turan Caddesi’nin Patates Hali ile Kumköy Kavşağı arası yenileniyor. 5 Ekim Perşembe günü saat 09.00’da başlayacak çalışmalar kapsamında ilk olarak Patates Hali Kavşağı ile Kumköy Kavşağı arası tamamlanacak. 6 Ekim Cuma günü ise Kumköy Kavşağı ile Patates Hali Kavşağı arasında işlemler gerçekleştirilecek. Trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehrin 16 ilçesinde ve ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezinde yürütülen kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda Turan Caddesi’nin Patates Hali Kavşağı ve Kumköy Kavşağı arası yeni yüzüne kavuşturulacaktır. 5 Ekim Perşembe günü Patates Hali Kavşağı ile Kumköy Kavşağı arası, 6 Ekim Cuma günü ise Kumköy Kavşağı ile Patates Hali Kavşağı arasında çalışmalar gerçekleştirilecektir. Saat 09.00 itibariyle başlayacak çalışmalar nedeniyle trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergahlardan faydalanmaları önemle rica olunur” denildi.