Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var buluşmaları Serdivan’da devam etti. Serdivan Park önünde kurulan sofralarda binlerce vatandaş bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahallemde İftar Var programları, Serdivan’da devam etti. Serdivan Park önünde kurulan sofralarda binlerce vatandaş misafir edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile sofraları tek tek dolaştı, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nun da katıldığı programda İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar, Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle alanı dolduran vatandaşların yüreklerine seslendi.

Zulme karşı dua
Büyükşehir Belediyesi ilçe iftarlarının 10’uncusunda binlerce Serdivanlı hep birlikte oruç açtı, Filistin’e, Mısır’a, Bosna’ya, Arakan’a, tüm İslam alemine dualar gönderdi. İftar programının ardından hazırlanan sahnede Orta Oyun ve Meddah gösterileri gerçekleştirildi, minikler doyasıya eğlendi.