Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Geçit bölgesinde yeni bir dönüşüm çalışması başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “1. Geçit bölgesinde atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık. Bu yapıyı Büyükşehir İletişim Merkezi olarak kullanacağız. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yeni bir dönüşüm çalışması daha başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “1. Geçit bölgesinde atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık. Bu yapıyı Büyükşehir İletişim Merkezi olarak kullanacağız. Merkezimiz şehrimizde önemli bir görevi yerine getirecek. Sakarya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Taleplere Hızlı Çözümler
Oktar, “Büyükşehir Çözüm Masası ve SASKİ hizmet birimleri bu merkezimizde yer alacak. Böylece vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemize taleplerini daha kolay bir şekilde ulaştırabilecekler. Ulaşım, çevre, içmesuyu, altyapı ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili tüm taleplere de daha hızlı çözümler üreteceğiz. Şuanda iç mekân yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı sonlandıracağız” ifadelerini kullandı.