Büyükşehir kimsesizleri unutmuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Koronavirüsü salgını ile mücadelede alınan tedbirler doğrultusunda, Adapazarı Geçici Konuk Evi’nde kimsesiz ve evsiz vatandaşlara sahip çıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Kaymakamlığı’nın ortak çalışması ile evsiz ve kimsesiz vatandaşlar misafir edilip, yemek ihtiyaçları düzenli olarak karşılanıyor. Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre, “Koronavirüs ile mücadelede sokakta kalan ve kimsesi olmayan vatandaşlarımızın sağlığını korumak için onları Geçici Konuk Evimizde ağırlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak salgınla mücadelede ilk günden itibaren, ihtiyacı olan ailelere yardım kolisi dağıtımı gerçekleştirmeye başlamıştık. Evsiz ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmadık” ifadelerine yer verildi.