Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını kapsamında şehir merkezinde gerçekleştirilen tedbirlerini ilçelerde de devam ettirdi. Büyükşehir ekipleri Karasu’da kamu alanlarına ve Pazar yerlerine dezenfekte cihazları yerleştirdi, ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin her yerinde tedbirleri arttırmaya yönelik hareket eden Büyükşehir, Karasu ilçe merkezinde, Pazar yerinde, terminallerde, toplu taşıma araçlarında ve vatandaşların sıklıkla kullandığı toplu alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam etti. Bunun yanı sıra ekipler maske zorunluluğu kapsamında ilçe merkezinde ve Pazar yerinde ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir ekipleri Karasu’da
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerimizi sıklaştırdık. Bu kapsamda şehir merkezinde ve tüm ilçelerimizde dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra ücretsiz maske dağıtımlarımıza başladık. Bu kapsamda Karasu ilçemizde kamu alanlarına, vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlara ve Pazar yerlerine dezenfekte cihazları yerleştirdik. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımını gerçekleştirdik. Alınan önlemler kapsamında çalışmalarımıza tüm ilçelerimizde devam edeceğiz” denildi.