Engelli Dostu Kamu Kuruluşları Projesi kapsamında Serdivan ve Arifiye Kaymakamlıkları ile Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, proje hakkında bilgiler verdi, yetkililerle istişarelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli bireylerin kamu hizmetlerine ulaşılabilirliğinin kolaylaştırılması amacıyla hayata geçirilen Engelli Dostu Kamu Kuruluşları Ulaşılabilirlik Projesi tanıtım toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda Serdivan ve Arifiye Kaymakamlıkları ile Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce beraberinde Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris ile proje hakkında yetkililere bilgiler verdi. Engelli bireylerin kentsel ve kamusal alanlara ulaşılabilirliklerinin daha kolay sağlanabilmesi ve engellilere yönelik pozitif ayrıcalıkların ele alındığı bilgilendirme toplantılarında, bürokratlardan projeye tam destek geldi.