Büyükşehir Belediyesi Koronavirüse karşı önlemlerini almaya devam ediyor. Büyükşehir tarafından kurulan ilaçlama ekibi düzenli olarak kamu alanlarını, terminalleri ve toplu taşıma araçlarını dezenfekte edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ülkemizde vakalarının gözüktüğü Koronavirüse karşı önlemlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi alanında etkin kişilerden oluşan ilaçlama ve dezenfekte ekibi oluşturdu. İlaçlama ekipleri kamu alanlarını, terminalleri ve toplu taşıma araçlarını 7/24 dezenfekte edecek. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de vakasına rastlanan yeni tip Koronavirüse (Covid-19) karşı önlemlerimizi hızla almaktayız. Bu kapsamda alanında uzman kişilerden oluşan ilaçlama ve dezenfekte ekibimizi kurduk. Ekiplerimiz gece gündüz demeden tüm kamu alanlarını, terminalleri, toplu taşıma araçlarını düzenli olarak dezenfekte edecek. Vatandaşlarımızın güvenliği için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hızla devam edecektir” denildi.