Büyük Bir Projeyi Gerçekleştiriyoruz

Çok amaçlı proje

Projenin önemine değinen AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Burada büyük bir proje var. Gerçekten nereden nereye geldik düşünmemiz lazım. Ben belediye meclis üyesi olduğum zamanlarda çalışanlarının ücretlerini ödemekte zorluk çeken bir belediye ile karşı karşıyaydık. O zamandan bu zamana, iyi yönetimler sayesinde belediyemiz dev projelere imza atar konuma geldi. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu proje Sakarya Büyükşehir Belediyemizin elektrik ihtiyacını karşılayacak bir proje. Fakat burada sadece elektrik yok. Sulama içinde önemli bir çalışma. Dernekkırı Ovası’na da sulama suyu verilmesi de planlıyor. Burasının etrafı da rekreasyon alanı olarak düzenlenecek. Bu çok amaçlı proje için Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.