Büyükşehir Belediyesi’nin Kalkınma Ajansı’ndan teknik destek almaya hak kazandığı ‘Ağır Engelli Yakınlarının Fiziksel ve Psikososyal Yönden Desteklenmesi’ projesinde eğitimler devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ortak yürütülmekte olan ‘Ağır Engelli Yakınlarının Fiziksel ve Psikososyal Yönden Desteklenmesi’ projesinde eğitimler devam ediyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan teknik destek almaya hak kazanan projenin 2’inci gününde Psikolojik Danışman Şamil Sarıbaş’ın verdiği seminer engelli yakınlarının yoğun katılımları ile gerçekleştirildi. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda uygulamalı eğitimler de yapıldı. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Engelli yakınlarına yönelik 3 eğitim seminerinden oluşan projemizin üçüncü ve son semineri Sertifika Takdim Töreni ile birlikte 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. Programa katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı seminerimize bekliyoruz” denildi.