Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Zeki Kaygısız, Uluslararası Salcano Dağ Bisikleti Kupası XCE Eleminatör yarışlarında ikincilik elde etti. Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, karatenin ardından bisiklet takımından da güzel haberler geldiğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, Uluslararası Salcano Dağ Bisikleti Kupası XCE Eleminatör yarışlarına katıldı. İstanbul’da gerçekleştirilen yarışlarda yaklaşık 39 sporcu arasından Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Zeki Kaygısız, ikincilik kürsüsündeki yerini aldı.

Karate’nin ardından bisiklette de başarı geldi
Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz farklı branşlarda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Haftasonu Kocaeli’de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası’nda takımımız sporcuları göğsümüzü kabarttı. Şimdi de İstanbul’da yarışan bisiklet takımımızdan güzel haberler aldık. İnşallah sporun her alanında başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.