Sakarya Makine Mühendisleri Odası ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizdeki meslek odalarıyla sürekli iletişim halindeyiz. Şehrimizi ilgilendiren her kararda birlikte hareket etmek şehrimize değer katıyor. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Makine Mühendisleri Odası ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Salim Aydın ve yürütme kurulu yer aldı.

Hizmet sunmaya hazırız
Sakarya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Salim Aydın, “SMMO’nun 14. yönetimi olarak şehrin büyüklerine bir araya gelerek yönetimimiz ve gerçekleştireceğimiz faaliyetler hakkında bilgiler sunuyoruz. Genç arkadaşlardan oluşan bir yönetim kurduk. Şehrimize hizmet sunmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Birlikteliğimiz sürecek
SMMO’nun gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Makine Mühendisleri Odası yeni yönetimi hayırlı olsun. Şehrimizdeki meslek odalarıyla sürekli iletişim halindeyiz. Bir projemiz olduğunda ilgili meslek grupları ile bir araya geliyor, istişareler gerçekleştiriyoruz. Şehrimizi ilgilendiren her kararda birlikte hareket etmek şehrimize değer katıyor. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam edecek” diye belirtti.