Bediüzzaman'ı Doğru Anlamak

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, 14 Mart Cuma günü AKM’de düzenlenecek Bediüzzaman’ı Doğru Anlamak konferansı ile devam edecek. Yazar Metin Karabaşoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı program saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mart Kültür Sanat Etkinlikleri, tiyatro günlerinden sinema gösterimlerine, söyleşi ve imza günlerine kadar birbirinden farklı programları Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 14 Mart Cuma günü, Bediüzzaman’ı Doğru Anlamak konferansı düzenleniyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Adapazarı Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da düzenlenecek programa konuşmacı olarak Yazar Metin Karabaşoğlu’nun katılacağı belirtilirken, etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.