Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de dönemin son veli-çocuk buluşması gerçekleştirildi. Haymana, “SGM’ye gelen öğrencilerimizi bu defa velileriyle birlikte misafir ettik. Becerikli Eller Atölyesi hakkında velilerimizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdik ve dönem boyunca yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık. Velilerimiz interaktif çalışmaya dâhil oldukları için çok memnun kaldılar ve böyle buluşmaların daha sık gerçekleşmesini istediler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi Becerikli Eller Atölyesi’nde dönemin son veli-çocuk etkinliği tamamlandı. Veliler çocukları ile birlikte interaktif çalışmalar gerçekleştirerek hem öğrendi hem de eğlendi.

Veliler memnun
Becerikli Eller Atölyesi Eğitmeni Neriman Haymana, “SGM’ye gelen öğrencilerimizi bu defa velileriyle birlikte misafir ettik. Becerikli Eller Atölyesi hakkında velilerimizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdik ve dönem boyunca yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık. Velilerimiz interaktif çalışmaya dâhil oldukları için çok memnun kaldılar ve böyle buluşmaların daha sık gerçekleşmesini istediler. Velilerimize ilk olarak geri dönüşümün faydalarından bahsettik. Ambalaj atıklarının Becerikli Eller Atölyesi’nde nasıl değerlendirildiğini örnek çalışmalar yaparak gösterdik. Son olarak eski ‘Pazar Filesinin’ önem kazandığı bu günlerde, velilerimizin alışverişlerde kullanabileceği pratik file çalışması gerçekleştirdik” sözlerine yer verdi.