Basketbol takımına sponsorluk desteği

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni bir sponsorluk anlaşması daha imzalıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Basketbol Takımımız için yeni bir sponsorluk anlaşmasına daha imza atıyoruz. Anlaşmamız gereğince takımımız artık Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor ismiyle mücadele edecek. Basketbol Süper Ligi yolunda bizlere destek olan Astra Gruop yetkililerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Süper Lig yolunda sponsor desteği
Bayraktar, “Takımımız bu yıl Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak takımlar arasındaki en güçlü aday konumunda. Bu yolda TürkTraktör ve Ballık Gayrimenkul Yatırım ile de sponsorluk anlaşmaları imzalamıştık. Şimdi de Astra Group’la isim sponsorluğu imzalayacağız. Bundan böyle takımımız Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor ismiyle mücadele edecek. Basketbol Süper Ligi yolunda bizlere destek olan sponsor firmalarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.