Basketbol Heyecanı Sizleri Bekliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü, sokak basketbolu turnuvası düzenliyor. Turnuva 14-15 Mayıs tarihlerinde Lütfü Yalman Kapalı Spor Salonu’nun karşısında gerçekleştirilecek. Kayıtların başladığı turnuvanın en son kayıt tarihi ise 12 Mayıs. Turnuva hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir turnuva daha düzenliyoruz. Yeni turnuvamız sokak basketbolu turnuvası. Turnuvanın müsabakaları 14-15 Mayıs tarihlerinde Lütfü Yalman Kapalı Spor Salonu’nun karşısında gerçekleştirilecek. Turnuvamıza katılım ücretsiz. Son başvuru tarihimiz ise 12 Mayıs. Kurulacak takımlar 5 kişiden oluşacak ve katılımcılar en az 16 yaşında olacak. Turnuva için başvuru noktaları ise; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sakarya Üniversitesi BESYO Binası ve Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksek Okulu. Turnuvamız için detaylı bilgi almak isteyenler Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımızı arayabilirler (44 44 054 - dahili: 3434). Bütün basketbol severleri bu turnuvaya bekliyoruz. Ayrıca müsabakalara da bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.