Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 28 Mayıs Salı günü Bursa’da Play-Off final maçına çıkacak olan Sakaryaspor’un şampiyonluk mücadelesinin Demokrasi Meydanına kurulacak dev ekranda yaşanacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sakaryaspor taraftarına müjdeyi duyurdu. Başkan Yüce, yaptığı paylaşımda Bursa’da Play-Off Final maçına çıkacak Sakaryaspor’a destek için Demokrasi Meydanında dev ekran kurulacağını ifade etti. Konu ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “28 Mayıs Salı günü saat 21.30’da TFF 2. Lig Play-Off final müsabakasına çıkacak olan Sakaryaspor’un bu zorlu mücadelesi Demokrasi Meydanında kurulacak dev ekrandan takip edilebilecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’a başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.