Büyükşehir Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Doğukan Şanlı, “Basketbol Süper Lig’i takım olarak hak ettiğimiz bir seviyeydi. Takım olarak başarıya odaklandık” derken; Can Korkmaz, “Sakarya ekibinin bir parçası olduğum için oldukça heyecanlı ve mutluyum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Genç oyuncular Doğukan Şanlı ve Can Korkmaz, sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Doğukan Şanlı, sezona iyi başlamanın önemine dikkat çekerken; Can Korkmaz ise uyum sürecini hızlı bir şekilde geçirerek sezona hazır bir şekilde girmek istediklerini belirtti.

Başarı elde etmek istiyoruz
Genç oyuncu Doğukan Şanlı, “Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’i takım olarak hak ettiğimiz bir seviyeydi. Kadromuza çok yetenekli ve hırslı oyuncular katıldı. İnşallah bu sezona iyi bir şekilde başlayıp, en güzel şekilde sezonu noktalamak istiyoruz. Takım olarak başarıya odaklandık. Sakarya olarak Süper Lig’deki ilk senemiz. Play-Off’a katılıp başarı elde etmek istiyoruz. Güzel bir sinerji yakalayacağımıza eminim. Sezona da iyi başlarsak devamının geleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Mücadele edeceğiz
Büyükşehir’in yeni transferlerinden Can Korkmaz, “Büyükşehir Basket, Süper Lig’e çıkmasıyla birlikte yeni bir oluşum içine girdi. Bende bu oluşumun içinde olduğum için oldukça heyecanlı ve mutluyum. Takım olarak Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Amacımız Play- Off oynamak. Sakarya’yı geçen sezon takip etme fırsatım pek olmamıştı. Ama playoff müsabakalarında izlemeye başladığımda çok güzel bir atmosfer yakalandığını görmüştüm. Aynı atmosferi umuyorum ki bu yeni takımımızlada yakalama fırsatı elde ederiz. Bende bu serüvende elimden gelenin en iyisini yapıp kendimi en iyi şekilde göstermeye çalışacağım” diye konuştu.