Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezine kazandırdığı Atatürk Park’ı daha da renklendi. Vatandaşların günün her saati yoğun ilgi gösterdiği Şemsiyeli Bahçe’ye yeni eklenen renkli oturma gurupları büyük beğeni kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezine hediye ettiği tarihi Şemsiyeli Park, yeni görüntüsü ile Sakaryalılardan büyük beğeni topladı. Vatandaşların günün her saati yoğun ilgi gösterdiği Şemsiyeli Park, yeni eklenen rengârenk oturma gurupları ile daha da güzel bir görünüme kavuştu. Şemsiyeli Park içerisinde yer alan Çay Dünyası yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Hemşerilerimiz parkımıza büyük ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımız dostları ve aileleri ile Şemsiyeli Park’ta bir araya geliyor. Günün her saati taze çaylar, sade gazoz ve limonatalar eşliğinde en güzel buluşmalar Şemsiyeli Park’ta yaşanıyor” denildi.