Bahar Kupası Sona ErdiBahar Kupası Sona ErdiBahar Kupası Sona ErdiBahar

Bahar kupası ödül töreni
Final maçından önce gerçekleştirilen karşılaşmada Toyota Boshoko ile Tüvasaş, 3.lük kupası için mücadele etti. Keyifli bir müsabakanın ardından rakibini 3–1 yenen Tüvasaş, şampiyonayı 3. olarak tamamladı. Maçların ardından ödül törenine geçildi. Turnuvanın şampiyonu Kahve Diyarı’na kupasını, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Özden verdi.  Dostluk içerisinde geçen maçlar ile güzel bir turnuvayı tamamladıklarını belirten Özden, “Zorlu maçlar sonucunda finale yükselen ve karşılaşmayı kazanıp şampiyon olan Kahve Diyarı’nı tebrik ediyorum” dedi. Adaspor’a, ikincilik kupasını Voleybol İl Temsilcisi Fethi Ayav; Tüvasaş’a üçüncülük kupasını Demirspor’un yöneticilerinden Vahdettin Şarbalkan ve Boshoku’ya dördüncülük kupasını ise Adaspor Kulüp Başkanı Nizamettin Arslan verdi. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, turnuvaya verdiği desteklerden dolayı Voleybol Hakemleri Derneği Başkanı Mehmet Ürkmez’e teşekkür plaketi takdim etti.