Adatıp Büyükşehir Basketbol, FİBA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde 4 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Fribourg Olympic ile karşılaşacak. Atatürk Bulvarı ve Serdivan Mavi Durak’ta gerçekleştirilen bilet satışları maç günü ise Sakarya Spor Salonu’nda temin edilebilecek.

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı FİBA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında 4 Ekim Perşembe günü Fribourg Olympic ile mücadele edecek. Sakarya Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak mücadele Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin resmi youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak. İsviçre temsilcisi Fribourg Olympic karşısında ilk maçta 87-85 mağlup olan Adatıp Büyükşehir’in turu geçip gruplara kalması için en az 3 sayı farkla galip gelmesi gerekiyor.

Taraftara davet
Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Basın Sözcüsü Hayrettin Sezer, “İlk maçta son saniyeye kadar üstün olan taraf bizdik ancak sahadan galip ayrılamadık. İlk kez bir Avrupa Kupası mücadelesi oynamasına rağmen takımımız üstün bir performans sergiledi. Perşembe akşamı Sakarya Spor Salonu’nda rövanş karşılaşmasına çıkacağız. En az 3 sayı farkla galip gelmemiz gerekiyor. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak. Maç saatine kadar bilet satışlarımız devam edecek. Taraftarlarımız Atatürk Bulvarı ve Serdivan Mavi Durak’tan mücadele için bilet temin edebilir. Maç günü ise Sakarya Spor Salonu’nda satış yapılacak.  İnşallah taraftarımızın da desteği ile parkeden galip ayrılarak adımızı grup aşamasına yazdıracağız” ifadelerini kullandı.