Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Ali Oktar, “Hemşerilerimizin yakından bildiği gibi yaz boyunca muhtelif yerlerde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdik. Havalarında sıcak olması nedeniyle asfaltlama çalışmalarına halen devam diyoruz. Ekiplerimiz en son Yazlık’tan Yenikent’e giden yol üzerinde belediyemiz tarafından yeni yapılan spor tesislerinin önündeki yolu asfaltladılar. Spor tesislerinin önünde toplam 1500 metre yol asfaltladık. Ekiplerimiz ayrıca Söğütlü’nün Akçakamış ile Harmantepe Mahalleleri arasındaki yolu da asfaltladılar. Burada da 2000 metre yol asfaltladık. Ayrıca Taşkısığı Mahallesi’nde 300 metrelik bir yer vardı. Ekiplerimiz burayı da asfaltlıyorlar. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Önümüzdeki günlerde Karatekke Köyü Orta Mahalle’de, Söğütlü’nün Akarca Mahallesi’nde ve Sapanca’nın Akçay Köyü’nde asfaltlama çalışmaları gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Yollarımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.