Devam eden asfalt çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan YOLBAK Dairesi Başkanı Akbulut, Et ve Balık Kurumu önündeki 400 metrelik yolda sıcak asfalt serim işlemlerinin sona yaklaştığını, çalışmaların Atatürk Sanayi Sitesi’nde başlayacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından  gerçekleştirilen sıcak asfalt serim işlemleri devam ediyor. Şehir merkezi ve 16 ilçede planladıkları program dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Et ve Balık kurumu önünde gerçekleştirilen sıcak asfalt serim işlemlerinin sona yaklaştığını, çalışmaların Atatürk Sanayi Sitesi’nde devam edeceği bilgisini paylaştı.

Bin 400 ton sıcak asfalt
Et ve Balık Kurumu önünde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmalarının sona yaklaştığını belirten Akbulut, “Mevcut olan bozuk asfaltın kaldırılmasının ardından, 400 metrelik güzergahta toplam bin 400 ton sıcak asfalt kullanarak yeni bir görünüme kavuşturuyoruz. Asfaltın ardından ekiplerimiz yolda kaldırım çalışmaları gerçekleştirecek ve 15 metre genişliğe sahip arterdeki çalışmalarımızı noktalayacağız” dedi.

Sıra Atatürk Sanayi Sitesi’nde
Haydar Akbulut, Atatürk Sanayi Sitesi’nde de asfalt serim işlemlerinin gerçekleştirileceğini aktardı. Akbulut, “Ekiplerimiz Et ve Balık Kurumu’nda asfalt seriminin hemen ardından Atatürk Sanayi Sitesi’nde çalışmalarına başlayacak. Arterimizi asfalta hazır hale getirdik. Burada da 1 kilometrelik güzergahlar sıcak asfaltla buluşacak. 2 bin ton asfalt kullanacağız. Çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyor, hassasiyet gösteren tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.