Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan arıcılık projelerinin tanıtımı ve arıcıların bilgilendirilmesi amacı ile toplantılar düzenlendi. 3 farklı program ile toplamda 50 arı yetiştiricisine verilen programda; Arıcılık projeleri hakkında bilgi alışverişi, saha araştırma, projelerin tanıtımı ile ilgili katılımcıların görüş, öneri ve talepleri alınmıştır.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ile Kaynarca, Karasu ve Kocaali İlçelerimizde Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan arıcılık projelerinin tanıtımı ve arıcıların bilgilendirilmesi amacıyla toplantılar düzenlenmiştir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Bedrullah Erçin, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman ve Veteriner Hekim Nazmi Yılmaz katılımlarıyla Arı yetiştiriciliğiyle istişare amaçlı yapılan toplantılarda; Planlanan Arıcılık projeleri hakkında bilgi alışverişi, saha araştırma, projelerin tanıtımı ile ilgili katılımcıların görüş, öneri ve talepleri alınmıştır. Karasu, Kocaali ve Kaynarca için toplam 50 arı yetiştiricisi katıldı.