Çark Deresi üzerine yapılan köprü çalışması dolayısıyla Serdivan Adnan Menderes Caddesi’nin (Yazlık Kanal Boyu) bölgeyi ilgilendiren kısmı 2 Mart Pazartesi günü her iki yönde olmak üzere trafiğe kapatılacaktır. Trafik Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi istikametine verilecektir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çark deresi üzerine yapılmakta olan ve Sebahattin Zaim Bulvarı, Serdivan Adnan Menderes Caddesi ve Hasır Sokağı bağlayacak köprü çalışmaları nedeni ile Adnan Menderes Caddesi’nin (Yazlık Kanal Boyu) 360 metre uzunluğundaki kısmı 2 Mart Pazartesi günü her iki yönde trafiğe kapatılacaktır. Trafik zorunlu olarak Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi istikametine verilecektir.

Vatandaşımızın dikkatine
Yapılan açıklamada, “Kazık çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kısmi olarak trafiğe açılıp, gidiş ve geliş olarak araç trafiği sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile çalışmaların aksamadan hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Ayrıca trafiğin yönlendirileceği Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi üzerinde trafik akışına engel olacak şekilde parklanma yapılmaması gerekmektedir. Tüm hemşehrilerimize hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.